Doopsuiker bedankjes 

Een trend onder aanstaande mama's is het samenstellen van geboortebedankjes aansluitend bij het geboortekaartje of thema van de babyborrel of babyshower. Speciaal voor degene die dit liever aan een ander overlaten hebben wij ons assortiment bedankjes samengesteld. 
 
Bezig met laden...

Doopsuiker bedankjes bestellen 

Een klein geschenkje voor uw kraam visite of gasten op babyborrel of babyshower. U hoeft hiervoor niet meer na te denken of u genoeg van alle materialen en doopsuikers heeft besteld. Alle onderstaande bedankjes zijn compleet. Al dan niet geheel inelkaar gezet (dit wordt bij het bedankje aangegeven) en worden geleverd met voldoende kaartjes, lintjes en vulling. Zo komt u niet te kort en kunt u met gerust hart de geboortbedankjes van uw to do list afstrepen.

Één van de meest gestelde vragen is toch wel: Hoe lang is de levertijd? Omdat wij alles zelf produceren kunnen wij zeer snel leveren. De meeste geboortebedankjes gaan hier op de eerste werkdag na ontvangst van de bestelling en betaling de deur uit. Dit houdt in dat de geboortebedankjes meestal al binnen enkele dagen bij onze klanten binnen zijn.

Heeft u voor de optie kaartjes bedrukken gekozen dan kan dit betekenen dat de bestelling 1 werkdag later wordt verzonden, dus dat uw bestelling niet 1 maar 2 werkdagen na ontvangst van de bestelling en de betaling wordt verzonden. Hebben wij de tijd in onze planning om uw kaartjes gelijk te drukken dan doen wij dit zeker. Want bij ons worden de geboortebedankjes met voorrang behandeld zodat u uw visite gelijk een leuk presentje mee kunt geven.

Heeft u vragen ontrent onze bedankjes, de levertijd, samenstelling of staat wat u zoekt er niet bij? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw doopsuiker bedankjes.